Restaurantsjef 

Taqueria er en meksikansk restaurant med bar. Her har vi fokus på Tequila. Restauranten er lokalisert på Paleet, på Karl Johan. 

Restaurantsjefens hovedoppgave er å organisere, planlegge og lede arbeidet i restauranten. Vi ser etter en utadvendt, fleksibel og effektiv medarbeider, som takler stress og høyt tempo. Du må ha stor interesse og kunnskap om mat og drikke, og ha evnen til å formidle dette. Du bør være flink til å veilede og motivere medarbeidere for å skape et godt arbeidsmiljø og profesjonell, effektiv service. Du må også kunne prate et av de skandinaviske språkene.

Det er en fordel med kjennskap til kassesystemet: KDR. Det er også bra om du har erfaring fra bar.

Hovedoppgaver: 

  • Den daglige operative driften av avdelingen med en kombinasjon av drift og administrasjon
  • Utmerket service til alle våre gjester
  • Oppfølging av rutiner og internkontroll
  • Videreutvikling av vårt restaurantkonsept
  • Ansvar for opplæring og videreutvikling av medarbeidere i service
  • Planlegge ressursbehov sammen med daglig leder.

Kvaliteter vi ser etter:

  • Relevant faglig bakgrunn og ledererfaring
  • God økonomiforståelse
  • God til å skape entusiasme og motivasjon blant medarbeiderne
  • Sulten på å sette og å nå mål
  • Stor arbeidskapasitet
  • Gode samarbeidsevner
  • Snakker flytende norsk, svensk eller dansk
  • Liker å jobbe i et hektisk miljø
  • Positiv 
  • Fleksibel
  • Jobber effektivt og ryddig
  • Selvstendig 

Vi kan tilby:

  • Ordnet arbeidsforhold
  • Gode lønnsbetingelser
  • Hyggelige kollegaer
  • Gode arbeidstider, ikke for sent
  • Mulighet for utvikling innenfor Fursetgruppen

Vil du bli en del av vårt lag?
Send din søknad og CV til petra@restaurantpaleet.no